Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Δύο νέα αστέρια έρχονται στον ουρανό της Χαλκιδικής


Δυο εξαιρετικά επενδυτικά σχέδια που ανεβάζουν τη Χαλκιδική ακόμα ψηλότερα το επόμενο καλοκαίρι έρχονται. Πρόκειται για δυο νέα πεντάστερα ξενοδοχεία που έρχονται να προστεθούν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της SANI και του Eagles Palace που αποτελούν και τις ναυαρχίδες του τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής.

Το καλοκαίρι του 2017 θα βρει τη Σιθωνία και την Ουρανούπολη πανέτοιμες και ενισχυμένες με δυο διαμάντια που βάζουν τους τόπους ακόμα πιο έντονα στον παγκόσμιο χάρτη προορισμών για τουρίστες υψηλών βαλαντίων και απαιτήσεων.

Tην ολοκλήρωση μέσα στο χειμώνα που έρχεται ενός μεγάλου επενδυτικού προγράμματος σχεδιάζει ο όμιλος ξενοδοχείων Σάνη, που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός νέου 5άστερου ξενοδοχείου, καθώς και εκτεταμένες επεκτάσεις και εκσυγχρονισμό στις υφιστάμενες μονάδες στο Sani Resort στη Χαλκιδική, οι οποίες αναπτύσσονται σε έκταση 2000 στρεμμάτων και περιλαμβάνουν τα συγκροτήματα Sani Beach, Sani Asterias, Porto Sani, Sani Club και τη μαρίνα Sani Marina. Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων που προγραμματίζει να κατασκευάσει ο όμιλος, αξιοποιώντας έκταση 41 στρεμμάτων, με την επωνυμία Sani Dunes θα έχει δυναμικότητα 136 δωματίων και σουιτών (80 junior suites & panorama junior suites, 56 δίκλινα & family rooms), τρία εστιατόρια, κτίριο με σκεπαστή πισίνα και spa. Ο όμιλος έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες και σχεδιάζει να ξεκινήσει τις εργασίες την 1η Οκτωβρίου, ώστε να λειτουργήσει το ξενοδοχείο στα μέσα Ιουνίου του 2017.

Σύμφωνα με τον όμιλο, η ταχύτητα υλοποίησης και λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας, σε διάστημα μόλις 8,5 μηνών, θα αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της επιχειρησιακής λειτουργίας του ξενοδοχείου είναι ότι θα προσφέρεται για οικογένειες με παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών. Το συνολικό ύψος της επένδυσης θα ανέλθει σε 24,2 εκατ. ευρώ, χωρίς στο ποσό αυτό να υπολογίζεται η αξία της γης.

Παράλληλα, την προσεχή χειμερινή περίοδο θα υλοποιηθεί επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 13,3 εκατ. ευρώ στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani Club. H επένδυση περιλαμβάνει την ανακατασκευή και επέκταση 46 τζούνιορ σουιτών και την προσθήκη 16 νέων με ατομικές πισίνες. Επίσης, θα δημιουργηθούν νέο εστιατόριο, μπαρ και πισίνα για ενηλίκους, καθώς και κτήριο με σκεπαστή θερμαινόμενη πισίνα.
Σημειώνεται ότι η Σάνη και η Ikos Resorts έχουν ενταχθεί σε νέο όμιλο, διατηρώντας, όμως, την αυτόνομη παρουσία τους. Η Ikos ελέγχει δύο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στη Χαλκιδική, το Ikos Oceania και το Ikos Olivia. Η Ikos με τη σειρά της έχει προγραμματίσει και αυτή νέες επενδύσεις. Ειδικότερα, κατά την προσεχή χειμερινή περίοδο έχει αποφασισθεί η υλοποίηση προγράμματος το οποίο θα περιλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή του συνόλου των 298 δωματίων του ξενοδοχείου Ikos Oceania.

O προϋπολογισμός του επενδυτικού προγράμματος θα ανέλθει σε 11,2 εκατ. ευρώ.

O Ξενοδοχειακός Όμιλος TOR HOTEL GROUP (Εagles Palace, The Excelsior & City Hotel) ανακοινώνει τη δημιουργία του τέταρτου κατά σειρά ξενοδοχείου του, το Eagles Villas, ένα αυτόνομο συγκρότημα, χτισμένο σε έκταση 70 στρεμμάτων ακριβώς πάνω από το ιστορικό ξενοδοχείο Eagles Palace στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, η λειτουργία του θα ξεκινήσει το Mάιο του 2017.
Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα αποτελείται από 40 βίλες, εφτά διαφορετικών τύπων απο 65 έως 140 τμ με μαγευτική θέα τον κόλπο του Αγίου Όρους. Οι υπερσύγχρονες βίλες αποτελούν την ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή οικόγενειες και είναι εξοπλισμένες με θερμαινόμενες πισίνες, kitchenettes, wifi, satellite tv, radio, mini bar και διακοσμημένες σε απαλά χρώματα.
Οι Eagles Villas προσφέρουν επίσης butler service, ολοήμερο room service, laundry service καθώς και 24ωρο club car service.Επιπλέον, το resort παρέχει στους επισκέπτες του εσωτερική και εξωτερική θερμαινόμες πισίνες, πισίνα ειδικά διαμορφωμένη για τους μικρούς μας φίλους, θέατρο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, δύο γήπεδα τέννις καθώς και μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για κάθε γούστο. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στα δύο εστιατόρια του Eagles Villas, να απολαύσουν signature cocktails στα δύο μοντέρνα μπαρ καθώς και να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις του Eagles Palace, όπως το πολυβραβευμένο Elemis Spa, τα 4 εστιατόρια και μπαρ, το πιστοποιημένο από την Padi καταδυτικό κέντρο, το κέντρο θαλάσσιων σπορ καθώς και την ιδιωτική παραλία με τα καταγάλανα νερά και τη γαλάζια σημαία.
Toν αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έκανε το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο 3SK Stylianidis και το interior design η γνωστή Γαλλίδα διακοσμήτρια Fabienne Spahn.
Η 100% ελληνική επένδυση της οικογένειας Τορνιβούκα,η οποία ανέρχεται στα 11 εκατομμυρια ευρώ, θα προσφέρει 70 νέες θέσεις εργασίας και θα συμβάλει σημαντικά στην τουριστική προβολή της Χαλκιδικής. «Στόχος μας είναι μόνο η ποιότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι το Eagles Palace και oι Eagles Villas να καθιερωθούν ως καθ’αυτοί προορισμοί για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν», υπογραμμίζει ο CEO του TOR HOTEL GROUP, κος Κωνσταντινος Τορνιβούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: